Imate vprašanje?

Pokličite nas za podrobnosti.

Ali uredite okolico hiše?

Ponudimo vam celotno storitev pri gradnji vašega doma vključno z ureditvijo okolice hiše. Nam je najbolj všeč naravno okolje - čim manjši posegi v prostor. Na ta način so stroški najmanjši in vpljiv na okolje prav tako!

[...]

Ali izvajate tudi strojno inštalacijska dela (elektrika, voda)?

V partnerski skupini imamo usposobljene mojstre, ki vam lahko kvalitetno in cenovno ugodno izvedejo vsa obrtniška dela pa naj si bo to vodoinstalaterska dela, elektroinstalacije, ogrevanje, keramičarska dela in na koncu koncev slikopleskarska dela in kočna ureditev okolice hiše.

[...]

Ali lahko postavite leseno hišo na ključ?

S pomočjo naših partnerskih podjetij vam lahko postavimo leseno hišo na ključ. Z vami se uskladimo[...][...]..te s pomočjo našega projektanta ustrezen projekt. Vsekakor želimo, da je vaš dom zrcalo vaših želja, da vam bo vaš dom ponos in varno zatočišče za vas in vašo družino!

[...]

Ali mi lahko pomagate tudi pri predobitvi gradbenega dovoljenja in izdelavi projektne dokumentacije?

Seveda vam v primeru da se odločite za našo ponudbo naše partnersko podjetje izdela kompletno projektno dokumentacijo in tudi pomaga oziroma pridobi vsa potrebna soglasja vse do pridobitve gradbenega dovoljenja.

[...]

Ali mi lahko ponudite tudi gradbena dela do postavitve hiši?

Lahko vam ponudimo celotno storitev vključno z izkopi, gradbena dela do temeljne plošče, kakor tudi končno ureditev okolic. To vam bo po zelo ugodni ceni izvedel naš podizvajalec podjetje TREVEN d.o.o. iz Logatca!

[...]

Ali so vaše lesene hiše ognje varne?

Les je že sam po sebi kljub miselnosti mnogih kot gradbeni material relativno negorljiv. Običajno pride do poogljenja lesene konstrukcije. Ognje varnost pa lahko občutno izboljšamo še s posebnim premazom (izdelan iz zdravju nenevarnih materialov), ki občutno izboljša ognje varnost lesene hiše. V kratkem bomo pripravili tudi video posnetek s prikazom uporabe tega premaza.

[ Tikra BIO IMPREGNACIJA ]

Kako hitro postavite leseno hišo?

Leseno hišo je načeloma možno postaviti izredno hitro. Seveda moramo prej imeti pripravljeno temeljno ploščo. Za samo postavitev od začetka do konca pa je potrebno v najbolj optimalnih pogojih dva meseca. Običajno poteka izdelava dlje, od 3 do 4 mesece.

[...]